Warehouse Associate

 

       Locatie: Oud-Beijerland, Zuid-Holland         


Bij TIO produceren we effectieve en veilige geneesmiddelen. Vanuit Oud-Beijerland bedienen we zowel de lokale als de wereldmarkt. Hierbij werken we samen met partners om goede ideeën om te zetten in concrete oplossingen voor patiënten.

De afgelopen 30 jaar hebben we als gezonde en nuchtere familieonderneming een team van 400 medewerkers opgebouwd. Van ontwikkelen naar produceren tot analyseren, iedere dag proberen we het met elkaar nog een stapje beter te doen. Met onze partners spannen we ons in om het juiste medicijn bij de juiste patiënt te krijgen, betrouwbaar en veilig.

TIO is ambitieus. Ontwikkeling is een van onze kernwaarden en daarom investeren we continu in ons team en faciliteiten. Dit heeft als voorlopig resultaat dat de Verenigde Staten nu onze 2e grootste markt zijn. Dit geeft ons vertrouwen om door te gaan op de ingeslagen weg: samen resultaatgericht ontwikkelen!

Wat ga je doen?

Zoek jij een rol waarin jij als teamplayer binnen de logistieke tak van ons bedrijf een belangrijke plek inneemt? En ga je daarbij graag secuur en verantwoordelijk te werk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze gedreven en gedisciplineerde werkomgeving biedt jou de perfecte kans om jezelf te ontwikkelen en te groeien. Lees snel verder om te ontdekken hoe jij als Magazijn medewerker kunt bijdragen aan ons succesvolle team! 

Jouw werkplek

Bij TIO produceren wij geneesmiddelen in een GMP gereguleerde productieomgeving. Dit houdt in dat gewerkt wordt volgens procedures en richtlijnen op gebied van veiligheid en kwaliteit. Wij hebben twee mooie magazijnen met in totaal 3500m2 en 4000 palletplaatsen. Ook hebben we vijf state of the art weegkamers en een sample ruimte waar de bemonstering van de verschillende grondstoffen en verpakkingsmaterialen plaatsvindt.Het team waar jij in terecht komt bestaat op dit moment uit 16 magazijn medewerkers, waarvan 7 weighing & compounding associates.

Jouw werkzaamheden in een notendop

Als magazijn medewerker word je via Training On The Job opgeleid zodat je de verantwoordelijkheid kan nemen voor de doorloop van de verschillende productie afdelingen, de aanvoer van de verschillende weegkamers en het op tijd leveren van de producten naar de verschillende klanten.

Jouw profiel

 • Je hebt een afgeronde opleiding op MBO-3/4 niveau;
 • Je bent in het bezit van de volgende geldig certificaten:
  - Reachtruckcertificaat. 
  - Electrische pompwagencertificaat. 
 • Je bent in het bezit van de volgende certificaten of bereid deze te halen:
  - Heftruckcertificaat
  - Stapelaar certificaat
 • Je hebt 3 - 5 jaar ervaring binnen de logistiek en het liefst affiniteit binnen de farmacie of voedingsmiddelen industrie;
 • Je beschikt over het diploma Farmaceutisch Vakman of je bent bereid dit te halen;
 • Je bent flexibel inzetbaar en in ieder geval beschikbaar in de diensten tussen 06:00-14:30 uur en 8:00-16:30 uur. Je hebt dus geen 9 tot 17 mentaliteit.

Wat kun je van ons verwachten

 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.579,- en € 3.362,- op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt.
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen op fulltime basis.
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:
  - Premievrij pensioen.
  - Goede reiskostenvergoeding.
  - Een lease fietsplan. Voordelig een fiets rijden, zowel zakelijk als privé.
  - Gezellige gezamenlijke activiteiten, waaronder yoga en bootcamp.
  - Ruime mogelijkheid voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling.

Interesse? 
Ben jij klaar voor deze uitdagende rol als Magazijn medewerker bij TIO? Solliciteer dan direct. We kijken ernaar uit je te ontmoeten en samen te groeien bij TIO!
Voor functie inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Chris Stam, Teamleader Logistics. Hij is te bereiken op +31 186 286 603.

Mochten we voor de sluitingsdatum al de geschikte kandidaat hebben gevonden, dan zal de vacature niet langer vacant zijn.

TIO aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van TIO zonder geldige zoekopdracht van Recruitment, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd. Dit is ook van toepassing als bij de cv’s andere documenten als inkoop- en/of leveringsvoorwaarden zijn toegevoegd.

 


Volg jij ons al op social media?

 

 

 

Heb je vragen over onze vacatures?

 

Neem dan contact met ons op

 

 

Ilona de Koning

  +31 186 286 174

  +31 6 26986820

  recruitment@tiofarma.nl