Weegoperator / Logistiek Medewerker

 

       Locatie: Oud-Beijerland, Zuid-Holland         


Goede ideeën bij een patiënt krijgen doen we niet alleen.

TIO, een farmaceutische fabrikant in Oud-Beijerland, werkt samen met haar partners aan het proces 'van idee naar patiënt'. Dit zorgt voor een zeer uitgebreid pakket aan producten.
Met ruim 350 experts leveren wij op een innovatieve manier maatwerk zodat iedereen toegang heeft tot de juiste medicijnen. Wij zijn betrokken in de samenleving en leveren een grote inspanning om een betrouwbare partner te zijn. Dat vinden wij belangrijk!

In ruim 25 jaar hebben we als nuchter en gezond familiebedrijf een team gevormd waarmee we streven het juiste medicijn tijdig aan de juiste patiënt te leveren. Iedere collega vormt hierin een cruciale schakel. 
TIO is ambitieus en investeert continu in ontwikkeling. Daarnaast hechten we veel waarde aan samenwerken en het delen van kennis en ervaring. Dit is belangrijk voor onze producten én voor onze mensen.

Wij leren van vandaag en proberen het elke dag een beetje beter te doen.

Wat ga je doen?

Wij beschikken over “state-of-the-art” weegruimtes waarin de werkzaamheden worden uitgevoerd. Je hoofdtaak wordt het afwegen van materialen welke gebruikt worden in onze productieafdelingen. Naast je werkzaamheden in de weegkamer kunnen wij je ook vragen om je collega’s te ondersteunen in het magazijn. Mede hierdoor heb je veel afwisseling in het werk. Het team waarin jij terecht komt bestaat op dit moment uit 15 magazijnmedewerkers, waarvan 5 weegoperators.

Jouw profiel

 • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal MBO 3/4 niveau;
 • Je hebt ervaring binnen de farmaceutische of voedingsmiddelenindustrie (is een pré);
 • Je bent fysiek in goede conditie;
 • Je beschikt over een hef- of reachtruck certificaat of je bent bereid dit te halen;
 • Wij bieden jou de opleiding Farmaceutisch Vakman aan;
 • Je kunt goed zelfstandig werken en je vindt het niet erg om langdurig alleen in een aparte ruimte te werken;
 • Daarentegen ben je ook iemand die graag in een team werkt;
 • Je bent flexibel inzetbaar en in ieder geval beschikbaar tussen 06:00 uur en 16:30 uur.

De competenties die je nodig hebt om deze functie goed te vervullen zijn: secuur, zelfstandig, verantwoordelijk, leergierig en sociaal.

Voor deze functie hoef je geen ervaring te hebben met wegen. Afhankelijk van je opleiding en ervaring bieden wij je een op maat gemaakte training.

Wat kun je van ons verwachten

 • Een marktconform salaris;
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen op fulltime basis;
 • Geen premies voor jou, TIO betaalt de volledige premie voor jouw pensioen;
 • Het maakt niet uit waar je woont, iedere medewerker krijgt reiskostenvergoeding;
 • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Onze generalisten en specialisten krijgen de mogelijkheid om zich vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen door trainingen, opleidingen of coaching;
 • In het kader van een gezonde bedrijfscultuur organiseren wij, na werktijd, op dinsdag bootcamp en op donderdag yoga. 

Voor functie inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Chris Stam, Voorman Magazijn. Hij is te bereiken op +31 186 286 603.

We kijken uit naar een persoonlijke kennismaking!

Mochten we voor de sluitingsdatum al de geschikte kandidaat hebben gevonden, dan zal de vacature niet langer vacant zijn.

TIO aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van TIO zonder geldige zoekopdracht van Recruitment, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd. Dit is ook van toepassing als bij de cv’s andere documenten als inkoop- en/of leveringsvoorwaarden zijn toegevoegd.

 


Volg jij ons al op social media?
 

 

 

Heb je vragen over onze vacatures?

 

Neem dan contact met ons op

 

 

 

    Nina Pentreath

      +31 186 286 175

       recruitment@tiofarma.nl